• Pon - Čet od 12:00 do 20:00
    Petak od 12:00 do 18:00
    Vikendom ne radimo
  • Branka Bajića 9A/02
    21000, Novi Sad


Dragi naši pacijenti, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da u našoj ordinaciji imate priliku da izbelite zube Beyond ® Polus Advanced aparatom brenda BEYOND® Power Whitening.

Više od deceniju ovaj brend je dobitnik vrhunske nagrade od strane “Dental advisor” centra za istraživanje aparata i materijala koji se koriste u stomatologiji. Princip primenjene tehnologije ovog brenda je prepoznat kao najbezbedniji i najefikasniji način za izbeljivanje zuba.




Beyond ® Polus Advanced je dizajniran da se može koristiti za izbeljivanje svih zuba kao i za izbeljivanje pojedinačnih zuba. Sastoji se od kombinacije halogenih i LED svetala, kao i ultrazvučne tehnologije izbeljivanja koja stvara pritisak da ubrza hemijske reakcije gela za izbeljivanje. Ova sigurna i efikasna tehnologija u kombinaciji sa BEYOND-ovim specijalno formulisanim gelom za izbeljivanje zuba otkriva vaš najsjajniji osmeh za samo 30 minuta.

Uživajte u bezbolnom tretmanu, odmah vidljivim rezultatima i otkrijte svoj najsvetliji osmeh u jednom jednostavnom tretmanu i vidite zašto su hiljade zadovoljnih stomatologa i pacijenata širom sveta zadovoljni BEYOND-om!




Vaša najčešća pitanja

Pitanje: Ko može da se podvrgne ovom tretmanu izbeljivanja zuba?

Odgovor: BEYOND® Polus® Advanced daje odmah vidljive rezultate izbeljivanja za svakog pacijenta koji želi da izbeli svoje zube. Tretman je efikasan kod pacijenata sa pigmentima uzrokovanim hranom, pićem ili duvanskim proizvodima. Takođe, to je efikasan tretman za izbeljivanje zuba prebojenih  zbog upotrebe tetraciklinskih antibiotika, preterane upotrebe fluorida i pigmenata vezanih za starenje.

 

Pitanje: Da li će se izbeliti moje krunice ili fasete?

Odgovor: Tretmani izbeljivanja mogu da izbele prirodne zube i ne mogu da promene boju keramičkih krunica, faseta ili plombi.

 

Pitanje: Koliko beli će biti moji zubi nakon tretmana?

Odgovor: Rezultati izbeljivanja mogu da variraju u zavisnosti od prirode vaših pigmentacija. Vaš BEYOND® tretman će biti prilagođen za postizanje najboljih mogućih rezultata izbeljivanja. Razgovor sa stomatologom o vašim očekivanjima od tretmana pomoći će mu da osmisli odgovarajući  tretman koji će zadovoljiti vaše individualne potrebe.

 

Pitanje: Koliko dugo će trajati moji rezultati izbeljivanja zuba?

Odgovor: Ovo se individualno razlikuje i zavisi od načina ishrane i načina života. Efekat belih zuba obično traje oko dve godine. Češći  tretmani preporučuju se pacijentima koji koriste duvanske proizvode ili često konzumiraju kafu.

 

Pitanje: Da li izbeljivanje ovim aparatom oštećuje zube tj. da li je bezbedno?

Odgovor: Da, BEYOND® Power Whitening je 100% bezbedan. BEYOND® Polus® sistem sadrži napredni sistem filtracije svetlosti koji uklanja svu štetnu toplotu i ultraljubičasto svetlo, obezbeđujući Vašu udobnost i bezbednost i smanjujući rizik od Vaše osetljivosti tokom ili posle tretmana.

 

Pitanje: Kako da se brinem o svom osmehu nakon tretmana?

Odgovor: Prva 24 sata nakon tretmana BEYOND® Polus® preporučuje se „bela dijeta“. Trebalo bi da izbegavate upotrebu duvanskih proizvoda i konzumiranje kafe, čaja, crvenog vina i druge tamno prebojene hrane i pića. Takođe se preporučuje izbegavanje upotrebe obojenih vodica za ispiranje usta ili paste za zube.