• Pon - Čet od 12:00 do 20:00
    Petak od 12:00 do 18:00
    Vikendom ne radimo
  • Branka Bajića 9A/02
    21000, Novi Sad

Anti AgingMezoterapija

Metoterapija je brz, efikasan tretman kojim se postižu odlični i prirodni rezultati. Originalni kokteli koji sadrže minerale, vitamine, amino-kiseline i hijaluron u različitim kombinacijama i koncentracijama. Ubacuju se pod kožu što primenom klasičnih kozmetičkih preparata nije moguće. Na taj način brzo se poboljšava tonus mišića, a koža se duboko hidrira i postaje sjajna, glatka voluminozna i sočna. U zavisnosti od stanja kože, odlučuje se o vrsti tretmana koji že se primeniti. Bitno je da se mezoterapijski ne tretira samo lice već i vrat, dekolte i nadlanice. Naročito su efikasni tretmani celulita i topljenja masnih naslaga na butinama, stomaku, nadlekticama i podvaljku. Tretmani nisu namenjeni samo osobama u godinama, vež i mladim ženama radi dužeg održavanja svežine kože i eliminacije estetskih nedostataka kao sto je celulit. Koristimo preparate elitne pariske kuce “REVITACARE“, čiji sertifikat i licencu ima lekar, izvodjač procedure.


Hijaluronski fileri

Tretmani filerima ili hijaluronskom kiselinom podrazumevaju neoperativni lifting, pojačavanje volumena jagodica, brade, popunjavanje bora i povežavanje volumena usana. Hijaluronska kiselina sa malim ubodima u lokalnoj anesteziji unosi se pod kožu gdje se nadoknadjuju istrošeni prirodni depoi, privlaći i vezuje vodu dodajući volumen, peglajući bore i dodajući potporu. Mogu se tretirati bore na čelu, izmedju obrva, oko očiju i oko usana sa fantastičnim rezultatima. Takodje je moguže izvršiti korekciju podočnjaka, jagodica, nosa i ožiljke nakon akni. Može se tretirati i koža vrata, dekoltea i saka.

Povećanje volumena usana

Podmladjivanje usana i korekcija sitnih bora oko usana bez grubog i neprirodnog izgleda. Svi tretmani su personalizovani te uskladjeni sa estetskim zahtevima osobe i imperativima koje postavlja lice osobe koja se podvrgava intervenciji. Koristimo RESTYLANE filere koji su najpoznatiji u svetu i kod nas. To su sterilni gelovi tj. hijaluronska kiselina neživotinjskog porekla koja je kompatabilna sa onom koju imamo u tkivima (u svom telu). RESTYLANE ima veliki broj kliničkih studija o sigurnosti i uspesnošti primene jer se ne narušava osobenost i identitet lika.

Sve tretmane sprovodi licencirani lekar Dr Marija M. Eidgahi