• Pon - Čet od 12:00 do 20:00
    Petak od 12:00 do 18:00
    Vikendom ne radimo
  • Branka Bajića 9A/02
    21000, Novi Sad

Stomatologija Feri Dent – stomatološka ordinacija sa iskustvom

Stomatološka ordinacija Feri Dent osnovana je krajem 2005. godine, i od tada pa sve do danas uspešno posluje i napreduje.

Osnivač i vlasnik je ortodont, dr Farzad Mohammadzadeh Eidgahi. Iako specijalizovani ortodont, Dr Fazrad, ili kako ga vecina kolega i pacijenata zove, Dr Feri, u svom dugogodišnjem iskustvu specijalizovao se i za druga polja stomatologije, te Feri Dent danas nudi manje-više, sve vrste stomatoloških usluga, od protetike, dečije stomatologije, lečenja zuba i svega ostalog što Vam može zatrebati.

Feri Dent, sem visoke profesionalnosti u pristupu, odlikuje i činjenica da većina pacijenata, usled posebnog, prijateljskog i iskrenog ophođenja, osoblje Feri Denta prihvata ne samo kao lekare, već i kao lekare koji razumeju potrebe pacijenata i na profesionalan, ali i na “ljudski” način, te se možemo pohvaliti tom odlikom, i istaknuti je kao posebnost naše ordinacije. Najbolji pokazatelj je i broj pacijenata koji se uvek vraćaju u Feri Dent, ali i broj prijatelja stečenih tokom svih godina rada.

Posetite našu Facebook stranicu i uverite se.

Ukoliko Vam je potreban iskusan stomatolog, ortodont, protetičar, potrebna Vam je zubna proteza, ispravljanje zuba, želite da ulepšate izgled novim zubnim mostom, menjate keramičku zubnu krunicu, metalnu ili bezmetalnu, boli Vas zub i treba Vam lečenje i rešenje, uz treman koji je svaki put potpuno bezbolan, Feri Dent je prava opcija.

Kontaktirajte nas putem naše kontakt strane, a mi ćemo učiniti sve da nađemo najbolje rešrenje za Vas, u najkraćem roku.

Srdačan pozdrav,
Feri Dent

Doktor Feri

Doktorka Nataša

Doktorka Sandra

Doktorka Gordana